Guide Auto

Triumph Speed ​​Triple 1200 RR Bond Edition diperkenal – kemasan istimewa ikut tema filem, hanya 60 unit

Triumph menyambut ulang tahun ke-60 filem aksi James Bond dengan pengeluaran model istimewa Speed ​​Triple 1200 RR Bond Edition, secara eksklusif hanya 60 unit untuk seluruh dunia. Modèle ini mengikuti dua lagi modèle Bond Edition yang dikeluarkan sebelum ini it Tiger 900 Bond Edition et Scrambler 1200 Bond Edition.

Keistimewaan Speed ​​​​Triple 1200 RR Bond Edition ini bermula dengan warna badan gabungan Black, Granite Grey dan Storm Grey, bersama logo peringatan “60 Years of Bond” de tepi tangki bahagien. Kemudiannya di bahagian tengah tangki, terdapat semua tajuk asal filem James Bond, termasuk yang terbaru, No Time To Die.

Pada bahagian lain motosikal ini anda akan melihat perincian berwarna emas, termasuk jalur serta logonya, dan nampak berpadanan dengan suspensi Ohlins di hadapan dan belakang yang juga menggunakan kelongsong warna emas. Kemudiannya di atas pemegang terdapat lencana nombor pengeluaran.

Menambah lagi ciri eksklusif motosikal ini, setiap pembelian akan diberi dengan kain penutup motosikal bertemakan 007 serta perincian khas James Bond, dan sijil pengesahan keaslian, yang ditandatangani oleh PDG Triumph, Nick Bloor.

Bahagian mekanikal motosikal edisi khas ini masih sama seperti Speed ​​Triple 1200 RR, termasuk enjin tiga silinder 1 200 cc berkuasa 177,6 ch, transmisi enam kelajuan, Quickshiftersuspensi Ohlins elektronik, brek Brembo Stylema di hadapan, sistem tanpa kunci dan lima mod tunggangan.
Source link

Articles similaires